De BNI ervaringRoparun – Team Royal FloraHolland

Finn Cleaning Service wil graag aandacht schenken aan iets wat echt belangrijk is in het leven, geen business maar de waarde van het leven. Run op het leven met RoparunTeam Royal FloraHolland. Dit jaar ben ik vrijwilliger en sponsor ik RoparunTeam Royal FloraHolland met hun 21e Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafette vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam voor mensen met kanker. De goede doelen die de Roparun ondersteunt zijn om, zoals hun missie aangeeft: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Nadat ik meer gehoord had over het team en hun deelname wilde ik zelf ook graag de Roparun ervaren. Ik ben als sponsor en vrijwilliger opgenomen in het team en ik ga onder andere de lopers begeleiden en helpen met de catering op de route. Het begeleidingsteam begeleidt de lopers voor de veiligheid en het basiskamp zorgt voor catering, massage en gelegenheid om te rusten. Doel van het team is samen veilig over de finish komen, maar natuurlijk vooral zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel en ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Jullie kunnen ook mijn deelname steunen. Ik verkoop loten a 2,50 euro. Wil jij of jouw bedrijf iets bijdragen of ook sponsor worden, stuur mij dan een bericht met jouw gegeven en ik neem even contact met jouw op.

De DAG van de SCHOONMAKER

BEACH-VOLLEYBAL TOERNOOI RONDE TAFEL WESTLAND

Zaterdag 9 juni ging het Beachvolleybal Toernooi van ondernemers vereniging Ronde Tafel Westland bij beachclub Breez weer van start voor de goede doelen “stichting je mag er zijn Westland” en “stichting Avavieren”. Er streden dit jaar 20 teams mee om de felbegeerde hoofdprijs, team FINN heeft als debuterend team de kwartfinales bereikt met als motto “meedoen is belangrijker als winnen” het was een zeer geslaagde dag met een leuke opbrengst voor de goede doelen tot volgend jaar.

FINN CLEANING lid van BNI-WESTLAND

FINN CLEANING is sinds 28-03-2018 lid van BNI-WESTLAND BNI – De grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld Het fundament van BNI is gestoeld op het principe “Geven loont”. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als aanbeveling marketing belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. Wil je weten of aanbeveling marketing of voor jou geschikt is? www.bni-nederland.nl FINN CLEANING Nodigt u uit De enige en beste manier om BNI-Westland te leren kennen is door een groep te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is om te zien hoe het te werk gaat als je een chapter wilt bezoeken of als je wilt weten of je lid kan worden van een specifiek chapter, zullen wij jou bedrijf introduceren neem contact op met I. van Nieuwkerk en mail naar info@finncleaning.nl

Finn Cleaning steunt dance event voor de Daniel den Hoed Stichting

Op 4 februari 2017 – Wereld Kanker Dag – slaan de organisaties Heavensplace en Oldschool Gangsters de handen ineen. Samen organiseren zij een dance event waar de hardste dance stijlen van vroeger en nu vertegenwoordigd worden. Zowel de locatie, alle artiesten alsmede de vrijwilligers werken belangeloos mee om van dit evenement een groot succes te maken. De gehele opbrengst van het event komt ten goede aan de Daniel den Hoed Stichting, het kankerinstituut van Rotterdam, om daarmee de strijd tegen deze genadeloze ziekte te steunen. Elke binnengehaalde Euro komt dan ook direct ten goede aan die strijd!

FINN CLEANING SERVICE zet medewerkers in het zonnetje!

De Dag van de Schoonmaker 2016 Op 15 juni a.s. is het De Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking gaan de bedrijfsbelangen voor een dag naar een tweede plaats en zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één. Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dit jaar staat De Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden. Aanmelden en delen Bedrijven die zich ook willen aansluiten bij dit initiatief kunnen zich aanmelden via de website www.dedagvandeschoonmaker.nl. Iedereen die zich wil inzetten voor dit initiatief en waardering wil uiten over het verschil dat schoonmakers dag in en dag uit maken, kunnen De Dag van de Schoonmaker

Nieuwe hoofdsponsor voor Honselse tenniskampioenen

FINN CLEANING SERVICE is met ingang van de herfstcompetitie de trotse hoofdsponsor van het 1e mixteam van Tennis Club Honselersdijk. Na het kampioenschap tijdens de voorjaarscompetitie, was het schoonmaakbedrijf er als de kippen bij om het team van spiksplinternieuwe kleding te voorzien. De komende jaren zullen Twan van Kester, Max de Kok, Anneloes Kouwenhoven, Mariëtte van Nieuwkerk, Lottie de Smit en Thijmen Tiersma dan ook vele zondagen in glanzend witte shirts op de Westlandse tennisbanen te bewonderen zijn. FINN CLEAING SERVICE wenst het team veel overwinningen toe. Dankzij de nieuwe tenues wordt er in ieder geval al met een 1-0 voorsprong begonnen!