Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Finn Tuinonderhoud is gericht op het vakkundig onderhouden van tuinen. Dit gebeurt uiteraard in samenspraak met u. Wij nemen geen bezit van uw tuin, maar voeren uw wensen uit. Het keurig achterlaten van de tuin is vanzelfsprekend.

Vakwerk voor een redelijke prijs

Een unieke combinatie. Het kan dus toch nog! Vakwerk leveren, afspraken nakomen, advies en antwoord op uw vragen. Alles tegen een zeer gunstig uurtarief. Voor meer informatie over prijzen of voor het aanvragen van een offerte kunt u ons vrijblijvend mailen.

Voorjaarsbeurt en najaarsbeurt

Elk seizoen brengt specifieke zorg voor de tuin met zich mee, met name het klaarmaken van de tuin voor het voorjaar of in het najaar. Het geven van voor- en najaarsbeurten zijn werkzaamheden die u zonder meer aan ons kunt overlaten.

Levering beplanting, grond en mest

Finn Tuinonderhoud levert u de hoogste kwaliteit beplanting rechtstreeks van de kwekerij. Daarnaast kunt u ook (pot)grond, mest, kalk en andere benodigdheden bestellen.

Particulier en zakelijk tuinonderhoud

Finn Tuinonderhoud levert ook diensten aan bedrijven, scholen en Verenigingen van Eigenaren (VvE). Onderhoudscontracten voor kortere of langere perioden behoren tot de mogelijkheden. Wilt u graag uw tuin op contractbasis bijvoorbeeld 1 x in de veertien dagen of 1 x per maand door ons laten verzorgen, dan is dat uiteraard mogelijk en bovendien heeft u er dan zelf geen omkijken naar.


‘Tuinonderhoud, snoeiwerk en afvoer snoeiafval. Vakwerk voor een redelijke prijs. Particulier en zakelijk tuinonderhoud. Voorjaarsbeurt en najaarsbeurt. Levering beplanting, grond en mest.’

Neem contact op