Specialistische Reiniging

Specialistische Reiniging

Finn Cleaning Service heeft voor specialistische reiniging vakkundige medewerkers in dienst voor glasbewassing, oplevering, vloeronderhoud, hogedruk reiniging, dieptereiniging etc. Voor alles wat gereinigd moet worden hebben wij specialisten in huis die met speciale middelen de reiniging voor u kunnen uitvoeren. Wij geven u graag een voorstel op maat.

Hogedruk reiniging

Hogedruk reiniging is het reinigen van vervuilde objecten met behulp van water onder hoge druk met eventuele toevoegingen. Elke situatie vereist een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke situatie beoordelen en een plan van aanpak formuleren en deze vrijblijvend met u bespreken.

Opleverings schoonmaak

Opleverings schoonmaak kunnen wij voor u uitvoeren bijvoorbeeld bij een verhuizing, verbouwing, nieuwbouw of renovatie. Een klus die vaak snel, maar wel goed en effectief moet gebeuren. Graag komen wij bij u langs om de oplevering vrijblijvend te bespreken.

Vloeren totaal onderhoud

Naast het reguliere onderhoud is het soms raadzaam om de vloer een totaalbehandeling te geven met een duurzame toplaag. Elke soort vloer kent zijn eigen onderhoud. Wij kunnen in samenspraak met u de behandeling vrijblijvend bespreken.


'vakkundige medewerkers voor glasbewassing, dieptereiniging, oplevering, vloeronderhoud, hogedruk reiniging.'

Neem contact op