FINN CLEANING SERVICE zet medewerkers in het zonnetje!

De Dag van de Schoonmaker 2016
Op 15 juni a.s. is het De Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking gaan de bedrijfsbelangen voor een dag naar een tweede plaats en zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één.

Bedankt, jij maakt het verschil!’
Dit jaar staat De Dag van de Schoonmaak in het teken van ‘Bedankt, jij maakt het verschil!’ Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn hiermee ontzettend belangrijk. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag, speciaal voor hen, in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden en delen
Bedrijven die zich ook willen aansluiten bij dit initiatief kunnen zich aanmelden via de website www.dedagvandeschoonmaker.nl. Iedereen die zich wil inzetten voor dit initiatief en waardering wil uiten over het verschil dat schoonmakers dag in en dag uit maken, kunnen De Dag van de Schoonmaker